Skip to content

Fotballskole i sommer

Fotballutvikling Trøndelags fotballskoler i sommer:

Da er vi i gang med påmeldinger til våre 3 fotballskoler i sommer!

I uke 25 er vi på Charlottenlund idrettspark i samarbeid med CSK. I uke 31 er vi på eberg kunstgress, og uke 32 er vi på Hammersborg fotballbane, i samarbeid med Vestbyen fotball.

Vi kommer til å følge nøye med på koronasituasjonen og følge alle nasjonale og lokale tiltak for å sikre alle spillere og trenere er så trygge som mulig.

Fotballskolene i år er for spillere født mellom 2013-2007 (ett år yngre og ett år eldre spillere kan ta kontakt med oss hvis de ønsker å delta).

I tillegg til treninger og lunsj hver dag så vil alle spillere få minimum 2 teoriøkter hvor vi har gjennomgang av posisjonsspill og ferdigheter som er nødvendige å øve på for å få til dette. Noe av teoridelen blir videoanalyse fra fotballskolen, og vi vil være innom tema som holdninger, kosthold & hvile og mental trening i løpet av uken.

Vi garanterer en meget lærerik uke hvor guttene og jentene kan sitte igjen med mye fotballkunnskap og morsomme opplevelser på fotballbanen.

Pris.
1 800,- pr spiller (300,- rabatt for de som er faste deltagere hos FUT)
Søskenrabatt 25% pr søsken

Har du en vanskelig økonomisituasjon så kan du ta kontakt med oss eller klubben som arrangerer for å høre om muligheter for rabatt.