Fotballutvikling Trøndelag

Vinterferien

Hei alle sammen, da starter vi påmeldingen til årets fotballskole på Frøya.

Igjen er vi så heldige å få besøk fra Spania, hele 4 trenere kommer og besøker vår fotballskole. Hovedtrener blir Xavi Moro som vokste opp i La Masia, og spilte sentral midtbane for andrelaget til Barcelona før han byttet klubb. Etter endt spillerkarriere har Xavi vært trener og han innehar UEFA PRO lisens. Med seg har han tre andre dyktige spanske trenere, blant andre Sergi som vi kjenner godt fra før, og som har var på vår fotballskole i fjor. Som vanlig er alle øktene nøye planlagt sammen med Alex Gomez (tidligere FC Barcelona trener).

Denne fotballskolen er først og fremst for de mest interesserte og dedikerte spillerne født mellom 2010-2014 (ivrige 2015 spillere kan ta kontakt). Det er et fullspekket program med fotball, hvor vi har teoriøkter mellom treningene og hele samlingen vil handle om hvordan man blir en bedre fotballspiller. 

Dette er en \»konseptskole\», hvor våre spanske trenere har fått en bestilling fra oss. De skal lære de yngste spillerne (2013-14) romforståelse, hvordan de åpner og utnytter rom for å bruke selv og for andre. De mellomste (2012-13) skal jobbe med å spille seg gjennom pressledd, med mye fokus på 3dje & 4de spiller. De eldste (2010-11) skal etterhvert jobbe med bevegelser og gjennombrudd m offside, og avslutninger. Disse konseptene/ temaene vil gjennomsyre alle øvelser, og spillsekvenser. Trenerne vil sørge for læring og progresjon for hver trening, så forhåpentligvis vil alle spillere få en større forståelse for spillet etter denne helgen med oss.

I tillegg leier vi svømmehall på lørdag hvor spillerne får leke seg, og bli bedre kjent. 

Vi har plass til maks 60 spillere fre-søn (ca 12 spillere pr årskull), og maks 30 spillere fre-ons. Førstemann til mølla


Vi kjører buss fra Charlottenlund 16 februar Kl 16:00, som stopper ved City Syd, Klett, og evt Orkanger på veien til Frøya.

Hjemreise er onsdag 21 februar kl 14:00

Pris fre-søn: 3 500,-
Pris fre-ons: 5 500,-

Dette inkluderer buss fram (og tilbake på onsdag), overnatting på skole, alle måltider (frokost, lunsj, middag og kvelds), treninger innendørs i Frøyahallen, teori med videoanalyse, svømmehall på lørdag, kort evalueringstekst etter endt fotballskole.

Alle som melder seg på vil bli lagt til i vår Spond gruppe der all informasjon og kommunikasjon vil være.

Vinterferieskolen er for deg som er født i perioden 2010 til og med 2014