Fotballutvikling Trøndelag

Jobbe hos oss?

Vi søker deg som er lidenskapelig opptatt av fotball, har glimt i øyet og liker å jobbe med unge utøvere (8-14 år).

Vårt hovedmål er å hele tiden sette høye, individuelle krav til våre utøvere samtidig som vi har morsomme og motiverende treninger. Fotballutvikling er langsiktig arbeid, vi ønske å være til stede for våre utøvere og hjelpe de på veien!

I vårt akademi er det hovedsakelig arbeid søndag formiddag mellom 09:30 og 13:30. Vi søker også trenere som etterhvert kan starte opp fotballutdanning etter skoletid i en av våre samarbeidsklubber. Da blir arbeidstiden 14:00-16:00 på hverdager. I tillegg til dette så arrangerer vi fotballskoler i skoleferiene og helgesamlinger både på høsten & våren.

Vi tilbyr jobb i et sterkt fagmiljø med godt humør og utviklingsmuligheter. To av våre tidligere faste trenere jobber nå fulltid med fotball i toppklubber etter å ha jobbet hos oss noen år, og to trenere som var med på fotballskoler gjør også det. Samtidig som vi ønsker å hjelpe morgendagens toppspillere, så vil vi også utvikle og utdanne de beste trenerne, dette henger sammen.

Fotballutvikling Trøndelag har fotballutdanning etter skoletid, driver Trøndelags første fotballakademi, reiser inn- og utenlands flere ganger i året og har fotballskoler som går over hele helger, og fotball camper som strekker seg over hele uker

Krav til søker:

Gyldig politiattest for arbeid med barn
Erfaring innen jobb med barn/ fotball er ønskelig
Utdanning innen pedagogikk/ lærerutdanning er ønskelig

Høres dette ut som en jobb for deg så ikke nøl med å ta kontakt!

Søknad med CV sendes til erik@fotballutvikling.com
Vi kaller fortløpende inn til intervju med aktuelle søkere.

Erik Aas
Fotballutvikling Trøndelag
Tlf. 920 98 676